VAN / İPEKYOLU - Zaferler İlkokulu

Zaferler İlkokulu

ŞEREFİYE MAH. MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK CAD. NO: 11 İPEKYOLU / VAN
Vizyon
Yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun metotla çalışan ve yenileşen, bir üst öğrenim kurumuna hazırlanan, araştıran, sorgulayan, etkili, nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerin, bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için eğitim ilkelerini ce çevre koşullarını da dikkate alarak bilgili, becerili ve verimli olmalarını sağlamak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak; olaylara çok yönlü, nesnel ve tarafsız bakabilmelerini, cağın değişen ve gelisen ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak temel ilkemizdir.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlkokul Resim Yarışması İl 3.sü
Kütüphane Kitap Sayısı :3600
Öğretim Şekli :İkili Eğitim (İlkokul Öğlen, Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulu Sabah)
7:00-17-40